1.Login:351358
2. Nick: KarTofeL
3.Dlaczego ty(minimum 5 zdań):Jestem kulturalnym,ogarniętym i miłym graczem. Spędzam dużo czasu na serwerze więc będę pomagał graczom w sytuacjach zagrożenia życia. Zachowuję kulturę osobistą i nie wchodzę w konflikty z innymi graczami.Uwielbiam jeździć samochodami oraz umiem bardzo dobrze strzelać więc sprawdzę się w pościgach chyba pokazałem to nie raz na wojnach.Gram u was tygodnia.Bindy i komendy funkcjonariusza znam , jednoczenie je posiadam.Myślę że jak zostanę takowym policjantem będę starał się ,żeby każdy gracz jeździł poprawnie bez żadnych wykroczeń.Byłem na 5 serwerach Aspirantem w tym 1 raz Liderem Policji.Podsumowując będę wykonywał swoją pracę jak najlepiej potrafię i myślę ze to podanie zostanie rozpatrzone pomyślnie i dziś już będę mógł założyć Mundur,dostać odznakę oraz jakąś broń.
4.Skan prawa jazdy(jeśli nie wiesz jak go zrobić zajrzyj do poradnika w innym wątku):Posiadam wszystkie kategorie.
5. Ile będziesz przebywał dziennie na serwerze:Przebywam dziennie od różnie , ale przynajmniej 3 godziny
6. Czy przeczytałeś regulamin?:Tak przeczytałem go 2.
7. Dowód na przeczytanie regulaminu(wymień jedną z zasad):Jeżeli jesteś na serwerze, masz obowiązek być zalogowany.Wyjątki (Urlop, dzienna nieobecność lub przerwa 20 min)